maanantai 22. huhtikuuta 2013

HBF 2013 jälkihöyryjä



Noniin nyt on taas päästy kotiin ja töihin lepäilemään raskaan viikonlopun jälkeen.

HFB2013 oli kyllä hyvä tapahtuma, pitää lisätä kalenteriin kiinteäksi varaukseksi. Kotiin pääsi siinä keskiyön tietämillä. Lauantai aamulla tutkittiin olutlistaa ja aloitettiin laittamaan rastia ruutuun mitä oluita tuli maisteltua niin pieniä haasteita ilmeni muistaa kaikki tuopit mitä oli hankittu. Tietysti onnistuin unohtamaan listan tarjolla olevista oluista kotiin (amatöörimoka).
Lasiksi valittiin vuoden 2003 festarilasi, joka oli mielestämme hieno ja mikä täydentää omaa lasivalikoimaa sopivasti. Tulihan se 2013 lasikin ostettua muistoksi tilaisuudesta kuitenkin.

Koko ilta päätettiin mennä pienillä maisteluannoksilla ~2dl. Päätös osoittautui hyväksi koska erilaisia oluita tuli maisteltua kaverin kanssa ristiin noin 20 erillaista. Joten kyllä siinä peruskäyttäjän alkoholiannos yhdelle illalle saatiin täyteen näilläkin.

Ensimmäisenä lasiin tankattiin Prykmestar Douple IPA, jonka oli aika tuhti maltaisuudessaan. Ei ollut sellainen hedelmäpommi joksi sitä ennen tilaamista olin mieltänyt. Hyvä olut se silti oli ja avasi illan erinomaisesti.

Aikaisemmassa postissani olin ajatellut maistaa tuota Old Worthy Scottish Pale Ale, mutta kun pääsin näköetäisyydelle pullosta niin huomasinkin että samanlainen pullo löytyy jo jääkaapista joten päätimme ohittaa tuon yksilön.

Panimoravintola Beer Hunters Oy:n oluita maistettiin Mufloni Savu? Cava!, joka oli sopivasti savuinen ja yleisestikin oiken hyvän makuinen. Toinen maistettu olut oli Mufloni Aamupala Stout. Tämäkin oli hyvä olut ja suutuntuma oli mukavan pehmeä. Maku pyöri oikein kivasti kielen ympärillä. Itse tykkäsin ja joisin toistekin. Muitakin oluita maisteltiin pitkin iltaa, mutta tässä nyt joitakin nostoja illasta.

Ensivuonna sitten lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti